Latest Site Announcements!

Topic Post date Author
Going slow. May 21, 2013 @ 8:39 am Shark812
Improved queries, tweaks, and more to come! January 20, 2013 @ 9:35 pm Shark812
Moved to a new host. October 30, 2012 @ 9:44 am Shark812
My apologies for downtime. October 24, 2012 @ 5:15 am Shark812
Tons of servers added! 360 total! July 22, 2012 @ 4:34 am Shark812

Bare for å gi deg et varmt liv

1 post / 0 new
chenyuningde's picture
Offline
Member
Joined: 01/12/2018
Posts: 182
Bare for å gi deg et varmt liv

rabat frakkerBare for å gi deg et varmt liv
‘Kjærlighet’ er et enkelt ord, så det tar to personer å omfavne. Hun er ikke en vulgær kvinne, tvert imot, ganske fremragende, samlerne samlet. Og hun, åpne alle, følte seg resolut etter ham. På den tiden hadde han ingenting, jobbet i en fabrikk, inntektene er ikke nok til å løse mat og klær. For ham mistet hun sin familie og mistet jobben sin.Canada Goose down jackets

De lånte en venns lager, bare rydde opp som soverommet. Kjølehuset er som et ishus, ikke et varmt sengeteppe, og hun blir ofte våknet midt om natten. Han klemte henne tett og prøvde å sette henne i brystet og bruke kroppstemperaturen til å varme henne. En dag kom hun tilbake fra utsiden, se trance, blek. Han spurte: ‘Hva er galt, er det ikke syk? ‘Hun sa:’ Ingenting, det er litt sliten. Umiddelbart etter spenning ut av lommen en rød notat, rystet øynene hans, spente med spenning: ‘Vi har penger til å kjøpe et varmt teppe. ‘Hvor er pengene?’ ‘opptjent’. rdquo; Han sa: ldquo; Hvordan tjene du? Så lett ‘Annonser til folk, en etter en å sende, fra stasjonen til nå, tjent 100 tips. ‘De gikk til gata for å kjøpe en dyne, har ikke råd til å plukke, ifølge prisen på 100 yuan å kjøpe. Siden den kalde vinteren, med en dyne, våkner hun ikke lenger midt om natten. Noen år senere, forbedret han sakte, rik, åpnet sitt eget selskap, og kjøpte snart et hus og bil. De farer farvel til de opprinnelige kalde og kalde dagene. Boliginnredning, ekstreme stress, fliser tapet er importert, selv kranen er den mest eksklusive. Han vil gi henne et av de varmeste hjemmet. Hun bor i en slik situasjon, hun er litt forvirret. Da jeg flyttet, ble alt i det originale lageret helt kassert, og hun insisterte på å holde dynen i sengen i noen år og hadde brukt det lenge. Han sa: ‘Kast det, gå og kjøp en ny. Mackage frakke
Det er elegante ting overalt, sett dette, barrieren. ‘Hun sa:’ Ikke kast, seng nedtelling med oss ​​hvor mange kalde vinteren, dekket i kroppen, alltid så varm. Han ristet på hodet, insisterte ikke lenger.

En dag kom han tilbake fra utsiden med en ny dyne i hånden, og krevde at hun kastet den gamle og satte på en ny. Hun kan ikke gjøre noe annet enn å høre. Siden da, pensjonere gamle, sett på nytt. Hver natt, i motsetning til den vanlige søvnkomforten og komforten, følte hun sår hals, ofte midt om natten, tørket på pute ubevisst. Hun sa i mitt hjerte: ‘Vet du hvor mye innsats dette sengetøyet har å kjøpe? Den dagen gikk jeg ikke for å sende noen små annonser, men å selge blodet! Første gangen selger blod, selv for å kjøpe et quilt! Hvor viktig er dette sengetøyet! Og du, kaster den ut som søppel. ‘Hun trodde ikke at han elsket henne så mye som hun pleide å, og selv om de var dekket med nye dyner, hadde ikke varmen fra fortiden.

En gang gikk han på toalettet og glemte å slå av sin laptop. Utilsiktet fant han ut en personlig blogg, stakk til daglig dagbok. I en dagbok sa han: «Den dagen kom hun inn fra utsiden, blek ansikt, skremte meg. For å tjene nok penger til å kjøpe en quilt, ga hun til og med en liten annonse. Den kvelden sover vi under det nye dynet, hvor varmt sov hun aldri så godt. Uheldigvis fant jeg ut at det var en rød hovne hånd i hånden, ble krysset av nåløyet. Reklame er faktisk hennes eufemisme løgner, hun løp for å selge blod. Denne sengetøyet er faktisk hun tok blodet i bytte for! Hennes kropp er så tynn! Den kvelden, jeg hilste i hemmelighet en natt, jeg sverger, må lykkes, gi henne lykke. Etter flere års hardt arbeid gjorde jeg det til slutt. I går dro jeg også til blodstasjonen, og ba dem om å tegne blod. Jeg ville bare føle at når den lille nålen i blodkarene, den kalde smerten, tok meg av vakt, er det så glad. Jeg tok pengene for å kjøpe denne sengeteppene. Hennes øyne har lenge vært vage, originalen, hans hjerte som han elsket henne, så delikat. Kald vinter, han ga henne en varm dyne, brakt hele våren!

Dame Canada Goose Whistler Parka Black

Dame Nobis Merideth X Black Crosshatch Black